dilluns, 11 de maig del 2020

Mòdul Integrat

L'aparició del COVID 19 ha provocat que es continuï el curs des de casa. Per acabar el curs quedava el crèdit de síntesi i les pràctiques en centres de treball. Aquestes hores s'han fusionat i reduït en un: Mòdul Integrat 25h de Síntesi + 220 h de FCT = 245h.

El disseny d'aquest mòdul ha disposat tot l'alumnat en 15 grups de treball. El supòsit de treball ha sigut el següent: Som una petita empresa o cooperativa de 4 treballadors. Amb quatre departaments (Logística, comptabilitat, màrqueting i recursos humans).  Ens arriba uns clients molt exigents i ens demanen que els preparem un Crèdit de Síntesi: Volen fer una ruta circular o lineal sortint des de l’Institut Illa de Rodes de 4 dies. Són un grup CAFEMN d’Amposta 56 clients actius (que han estat confinats durant dos mesos). Han demanat pressupost a diferents empreses i escolliran la millor proposta (qualitat/preu). Tenim sis setmanes per elaborar la nostra proposta, la setena és de preparació real i la vuitena d’execució (si ens deixa el govern)...

Després de 3 setmanes... aquestes són les 5 propostes que han entrat a la gran final. Ara, l'alumnat està  treballant en aquestes 5 propostes, de cares, a la gran final de crèdit de síntesi. Quina proposta serà l'escollida pels clients?

 
  Proposta crèdit de síntesi GRUP 12: Marina, Oscar, Jaume i Eric.Proposta crèdit de síntesi GRUP 10: Pavlo, Álvaro, Pau i Yousef.


Proposta crèdit de síntesi GRUP 1: Roser, Marina, Aina i Estel·la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada